0879 139 939office@reflectstudios.bg
гр.София
ул."Акад.Жак Натан" 34А магазин 1

Reflect Studios

ОТРАЗЯВАМЕ ВАШИТЕ ИДЕИ!

Ние сме амбициозен и коректен екип от специалисти, който ще Ви помогне да реализирате идеите си от стъкло.

Предлагаме натрупания опит и умения в проектиране, доставка и монтаж по индивидуални размери на душ кабини и паравани, безпрофилно остъкляване на тераси, балкони и зимни градини, монтаж на стъклени парапети, както и изготвяне на интериорни решения от стъкло. Всяко Ваше решение бива реализирано след предварителна консултация с архитекта на Reflect Studios, който ще Ви даде правилни насоки по отношение на избрания от Вас продукт.

Отразяваме и надграждаме Вашите идеи, използвайки иновации, както и качествени продукти на реномирани чуждестранни производители.

Печелим доверието на клиентите си, спазвайки всички клаузи по сключените с тях договори, касаещи качественото и срочно финализиране на проектите.

lf_562x422

Изпълняваме поръчки на територията на Република България, като за целта след предварителен разговор по телефон и/или среща в централния ни офис в гр. София, изпращаме на място наши специалисти, които да вземат необходимите размери. След уточняване на всички детайли по Вашия проект, изпълняваме в най-кратки срокове поетите задължения.

Ценим доверието на клиентите си, затова за всички нови или постоянни такива, предлагаме атрактивна отстъпка от крайната цена на всичко, което реализираме!

Държейки на качествените материали и монтаж, имаме увереността да предлагаме 5 години гаранция за всичко проектирано и монтирано от екипа ни.

Ние печелим клиентите си не с думи, а с действия!

Свържете се с нас

Направете своята консултация още днес.

Работно време

Product Enquiry